DVStudio Szolnok

Dohányzásról leszoktatás

Érrendszer felmérés

Cardiológiai felmérés

30 év biofizikai kutatás és több tízezer leszokott páciens bizonyítja az eredményességét ennek a biorezonanciával végzett, dohányzásról leszokást segítő terápiának.

A leszoktató eljárás során, – az Ön félig elszívott cigarettacsikkjét kielemezve,- személyre szabott, nikotintörlő, a függőséget megszüntető kezelést kap. A kezelés mindössze 30 percig tart.

A nikotinfüggőség megszüntetéséhez BICOM 2000 biorezonanciás gépet használunk. Ez a német gyártmányú berendezés az egyik legkorszerűbb és legeredményesebben működő eszköz, mely jelenleg elérhető. A biofizika legmagasabb szintjét használva garantáltan megszünik a nikotinéhsége, azaz megszabadul a fizikai függőségtől. A kezelésnek köszönhetően Ön egyúttal megszabadul a szervezetében lerakódott méreganyagoktól is és ezáltal megváltozik a fizikai közérzete.

 

Nem a gyógyítás az igazi kihívás, hanem a megelözés! A 21.század legnagyobb kihívása… betegség megelözés Dohányzás elleni kúzdelem Akcióink! Az érrendszer és a szív Dentál higiéniai kezelések, tanácsadás