Dr. Túri József rendelőjében

Cegléden születtem 1935-ben kertész szülők harmadik gyermekeként. A Budapesti Orvostudomány Egyetemen szereztem diplomát 1961-ben. Segédorvosként a ceglédi kórház baleseti sebészetén kezdtem dolgozni, majd egy év után kerültem a sebészeti osztályra. Előbb sebészet (1965) majd anaestheziologia-intenzív terápia szakorvosa lettem (1969).

Megszerveztem a postoperatív őrző majd az intenzív terápia osztály működését. Jelentős megtisztelő szerepem volt abban, hogy a ceglédi kórházban központi műtőszolgálat és sürgősségi osztály jöjjön létre. Kórházi működésem alatt indult el a végleges pacemaker program (kiváló kardiológus értékes irányításával) az általam vezetett intenzív osztályon. 17 évig a pacemaker program sebészeti megvalósításának voltam szervezője, vezetője.

Új területre kerültem a rendszerváltás után, feleségemmel együtt magánvállalkozásba kezdtünk. Még két szakképesítést szereztem: háziorvostan és üzemorvostan. Cégünket T+P vagyis Túri Poliklinika  néven fokozatosan fejlesztettük kiváló ismert munkatársakkal.